2013. január 30., szerda

Megint egy Eiffel-tornyos torta

Mostanában úgy látszik, hogy nagyon megszerették a lányok az Eiffel-tornyot, rövid időn belül ez a második, amit készítettem.

Nutellás-tejszínes krémmel töltöttem.:)  Az Eiffel-tornyot itt is úgy készítettem, hogy a papír alapot vontam be cukormázzal. A kis spirálok pedig vékony drótból készültek, szintén cukormázas ebvonattal, persze ez nem volt ehető :)
Szerintem igazán lányosra sikerült =)

Nektek hogy tetszik? :)

4 megjegyzés:

  1. Gyönyörű lett, persze ez mindről elmondható!!:) Nagyon ügyes vagy!:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól megoldottad a torony-kérdést! Én ebben nem voltam ilyen bátor!

    Ügyes vagy, azért meg külön jár a "pirospont", hogy ilyen fiatalon űzöd ezt a nem könnyű tevékenységet!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :)
      Az eiffel-tornyon sokat gondolkoztam, hogy hogyan tudnám megcsinálni,így végül erre jutottam.., nagyon izgultam, hogy tényleg sikerüljön, szerencsére bevált:D

      Törlés